Zo is het om te werken bijZON

Bij ZON werken we dagelijks aan een aardgasvrij Nederland. Dit doen we niet alleen, maar met een team van gedreven en ervaren specialisten. Hoe is het om te werken bij ZON?

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Werken bij ZON betekent dat je vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt. Wij geloven dat je op je best bent als je kunt doen waar je goed in bent. Daarom krijgt iedereen bij ons de vrijheid om ‘zijn ding te doen’. Daarentegen wordt er wel van je verwacht dat je verantwoordelijkheid neemt, input geeft en je creativiteit optimaal inzet.

Bij ZON word je niet meteen in het diepe gegooid. Voor nieuwe collega’s hebben we een traineeprogramma opgezet. Door het traineeprogramma word je getraind om de vrijheid en verantwoordelijkheid aan te kunnen. Je krijgt het hele bedrijf te zien. Wat doet elke afdeling en hoe zijn ze met elkaar verbonden? Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om door te groeien. Op alle vlakken! Of dit nu is door een master, cursus, bijscholing of intern.

Je kan soms met je handen in het haar zitten. Hoe gaan we dit nu weer oplossen? Aan ons om die uitdaging op te pakken. Die vrijheid maakt het leuk. Er komt dan een bepaalde creativiteit los. Je moet je gaan afvragen hoe je het probleem kan tackelen. Daar leer je ontzettend veel van.

Je kan soms met je handen in het haar zitten. Hoe gaan we dit nu weer oplossen? Aan ons om die uitdaging op te pakken. Die vrijheid maakt het leuk. Er komt dan een bepaalde creativiteit los. Je moet je gaan afvragen hoe je het probleem kan tackelen. Daar leer je ontzettend veel van.

Persoonlijke drijfveren

Al onze energieconcepten zijn maatwerk. Elke case is daarom anders. Hier hebben we ook een breed palet aan specialisten voor nodig. Wij zijn trots op alle verschillende persoonlijkheden en competenties in ons team, die samen de kracht vormen van ZON.

Daarom kijken we bij nieuwe kandidaten niet alleen naar vaardigheden en opleidingen. Wij vinden namelijk de persoon die bij ons komt werken belangrijker dan de kennis die iemand heeft. Kennis kun je jezelf eigen maken, maar persoonlijkheid niet. Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren? Waar kom je graag je bed voor uit? We gebruiken een kleurentest om te zien waar je energie van krijgt en welke soort functies en taken bij je passen.

Flexibiliteit en passie

We houden van diversiteit, maar er zijn een aantal eigenschappen die iedereen bij ZON heeft. Zo hebben we allemaal extreme passie voor ons vak. Dagelijks werken we met elkaar aan het aardgasvrij verwarmen van Nederland. Een missie die we tot op onze botten kunnen voelen en die ervoor zorgt dat we elke dag vol energie aan de slag gaan.

Lijkt het je tof om bij ons te werken? Dan moet ook jij die passie voelen én kunnen omgaan met flexibiliteit. Je krijgt bij ons namelijk geen vaste set taken, strakke planning en ingevulde agenda. Wél de vrijheid en verantwoordelijkheid om dit zelf in te vullen en je flexibel te bewegen binnen je werk.

Sterk en multidisciplinair team

Wij willen dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Dit maakt ons als organisatie sterker. Iedereen is anders, iedereen heeft eigen kwaliteiten die we moeten herkennen en in hun kracht moeten zetten. Wij verwachten daarom dat je goed alleen kunt werken, maar ook een teamplayer bent. Alleen samen kunnen we werken aan onze mooie missie!

Het is vaak vier keer uitleggen wat ik doe, haha, maar ik vertel het altijd met trots. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, hoe druk het ook is. Natuurlijk word je weleens teruggefloten, dan doe je even iets niet goed, maar je wordt altijd de goede kant op geholpen.

Vacatures

Digital Lead

Hoofd Financiële Administratie